Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • gsc73

    aktív tag

    Sziasztok!

    Gondban vagyok, mert EPIA-800-as (nem M-es) alaplapba már több PCI-os videókártyát próbáltam beletenni, egyikkel sem sikerült 1-ről a 2-re jutni, mindig ugyanaz a hibajelenség. (nem hiszem hogy 4 rossz videókártyával találkoztam volna)

    Tehát a folyamat a következő: az új videókártya betétele után az történik, hogy WinXP (pro SP3) bootol, Asztal látszik, majd felismeri, hogy új hardver van a gépben. Ezután telepíti a hozzá való szoftvert. Teljesen mindegy, hogy engedem a Microsoftos verziót, vagy a gyártó által ajánlott drivert, ugyanaz történik: miután telepíti, és megpróbálja a "driveren keresztül elérni a kártyát" a rendszer kövé fagy: az egérnyíl körül lesz egy kb. 1x1 cm-es kis négyzet, amiben látszik az eredeti asztal, és semmi több.

    Kedztem friss telepítést is, gyakorlatilag ugyenez történik. Amikor az eszközök telepítése van folyamatban, és valamilyen driver-en keresztül éri el a videókártyát, pontosan ugyanígy lefagy. Azaz végig sem megy a telepítő. (csak akkor, ha az alaplapi videóval próbálkozom)

    Van valami ötletetek? :F :F :F

    Üdv: g.

    kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.

Aktív témák