Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Voda2

    tag

    Sziasztok! Először is Minden Kedves Forumtársamnak Boldog, és Békés Karácsonyt kívánok, és Boldog Új Évet a közeljövőben!

    Kérdésem a következő lenne, amivel már 2hete küzdök! Van nekem egy GeCube Radeon HD 2600 Pro karim, és egy hozzá kapott gyári 7.8-as Catalist Driver minden finomsággal, tehát mindent felrak, nem csak a drivert, tehát a Gecube nem sajnálta a cuccot a cd-ről hál Isten, de ezen a driveren kívül semmilyen más Catalistet nem bírok feltenni, vagyos látszólag felteszi, Program Files mappában benne is van, de újraindítás után sajnos semmi sem történik:( Tehát marad minden a régiben, mintha nem is lenne fent driver. A vga neve sem jelenik meg sehol, még a vram méretét sem ismeri fel a Vista, mert ezt használom. Próbáltam már a 7.8-tol felfele minegyiket, egészen a 7.12-is bezárólag, de semmi. Még a megjelenítőknél is csak 1db szerepel, pedig a telepítés alatt semilyen hiba nem jelentkezik. Kimondottan a Crysis miatt kellene, bár a 7.8-al is megy minden jól, de azt olvastam hogy ezekhez a karikhoz újabb játékok alá megfelelőbb az újabb driverek. Tudna valaki nekem ebben segíteni? Találkozott már valaki esetleg ilyen problémával?

    ASUS-PC P5KPL-AM E5200 Wolfdale 2GB Kingmax 1066MHz Chieftec 500W SATA II 500GB Gigabyte HD4550 GDDR3 HDMI Fujitsu X19 TFT Samsung SH-S182M LS DVD-RW 5MBit xDSL Win 7 Ultimate

Aktív témák