Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Ragadozó #7488 üzenetére

    Tudom hogy ezt kényszerítik ki a gyártók (profi marketingesek le a kalappal, akárhogy próbálkozol, a rendszer rákényszerít a teljes konf. cserére-egy laptoban nagyobb bővíthetőség van).
    Csak tudod onnan indultam hogy kevés az 512 ram kéne még...deeee DDR baromi drága, akkor már kéne egy olcsóbb DDR2-es lap, így kis ráfizetéssel gyorsabb és olcsóbb memókat tudok venni, és lapom is újítottam.
    Akkor már kéne valami 20-30-as kártya ami messze jobb a mostaninál. Bőven jó lesz ez nekem, és "majdnem" high-end (nekem az, és ezeket a karikat éri meg a legjobban megvenni: keveset invesztálsz és ugyan olyan gyorsan elavul mint a 100ezres, lásd mostani, ha annak idején nem 40-ezres hanem 100ezeres karit veszek az ma ugyan úgy nem ér semmit, és egy mostani 20-as messze vri, így sokkal jobban járok...)
    Akkor már minden meg van, kivéve proci, de én a mostanit bőven elégnek tartom, erős, anno is a legerősebb volt, és elve a proci fejlődik a leglassabban (látszik minél tovább próbálják kihúzni ezt a félvezetősdit 2 core, 4 core, 8 core, 8core 2x multi proci...majd elérik a technológia határát, már nem fognak tudni többet kisajtolni a vevőkből, és jöhet a DNS számítógép....), azaz bőven jó ez, eredmények is ezt mutatják, felesleges költeni rá ,se gyorsabb nem lennr se semmi, de még ha 10%-al gyorsulna a mindennapos használati progikban, akkor sem érné meg.
    Továbbá minden gond nélkül lecserélhetem procim később ha annyira akarom. (már hány generáció óta LGA775 fogalalt van? Milyen érdekes, memória ez idő alatt már 3x is változzott mindannyiszor úgy hogy nehogy bele tudd rakni az egyiket a másikba!!! és a kezelést is egy frissítés is simán megoldotta volna, no de kinek jó az ha nem kell új lapot venni? Nekünk. De az kit érdekel.)
    Most veszek 1*2Gb-os 1066-os DDR2-t, 8600Gt, P35 lap-ban DC nélkül, csak azért se fogom párosával kidobálni ramokat hogy ezáltal még több forgalmat generáljak a gyártóknak. Jól kitalálták, DC=2x adatforgalaom, micel 2x olyan gyorsan elfogynak a slotok, 2x-es veszik a vevők (ez már 4:D) Bőven jó. AA-et úgy sem használok inkább élvezem a natív felbontást, alig költöttem karira, és nem fogok sírni amikor fél év múlva nem tudom bekapcsolni a vertex shader 5.0-t!!! (ami igaz mostani 8800Ultrára is, mert ez lesz!) és emiatt évezhetetlenek lesznek az gamek, mert a grafikát erre optimalizálják, és ha ez nincs, kalap kabát senkit nem érdekel, olyan csúnya lesz hogy na. Nincs alternatíva (FEAR: Shader Be, DÖCC DÖCC, leesett 50fps-ről 5-re!!!! Anélkül meg semmit sem ér a game. Szar helyzet.
    Mai játékok már mind ezekre a Hülye Shaderekre építenek, pedig anélkül is annyira szép gamékat lehet készíteni. Nekem bőven elég volt anno a tiükröződő átltszó víz, magas poligon szám meg magas textúra. Shadert használó játékokban kártyám megdölgik, ha meg kikacsolom annyira csúnya mint egy HL1, bár nekem az is megfelelt. Lásd CS, legjobb multi mai napig.
    C&C tib wars, NFS, Stalker, minden game ezt a shit Shadert erőlteti, pedig sokszor csak csúnyítnak vele, felseleges izzó, ragyogó felületek, ködös tejfeles....hülye effektek.

    ...mekkora off lett, bocs... Na mindegy, legalább kiadtam magamból. :U

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Aktív témák