Hirdetés

Aktív témák

  • sTERNI

    senior tag

    válasz kovsol #1296 üzenetére

    Nem valószínű, bár lehetséges.
    A BF2 elég sokmindenet tárol tömörített (zip) formátumban. Ezeket futásidőben tömörítgeti ki, amikor éppen szüksége van rájuk.
    Host-oláskor a server_common.zip és a client_common.zip tartalmát is felhsználja, tehát kicsomagolja (csatlakozáskor valószínűleg csak az utóbbit). Olvastam már több helyen is, hogy ezeket a tömörített fájlokat az Objects nevű könyvtárba kézzel kicsomagolták és az eredeti fájlokat törölték (áthelyezték). Ugyan ők arra használták, hogy játék közben tudjanak szerkeszteni a pályákon/szabályokon, de talán meggyorsíthatja a betöltést.
    A verifying client legvalószínűbb, hogy olyasmit takar, mint : biztonsági ellenőrzések, scriptek, objektumok, textúrák ellenőrzése (szerverhez képest minden fájl megvan-e). Nagyon nem hiszem, hogy gyorsabbá lehetne tenni.

    Ami a szerver beállításokat illeti, tényleg iszonyú szegényes lett. Osztom a már korábban felvetett véleményt, hogy idő előtt lett kiadva a játék. Amikor azt olvastam, hogy a dedikált szerveren több beállítási lehetőség van, megörültem; aztán megnéztem, és elsírtam magam :(
    Olyanokat persze be lehet állítani, hogy szponzor kép, meg üdvözlő szöveg.. :(

    "You travel with fascinating companions, Doctor."

Aktív témák