Hirdetés

Aktív témák

  • skull2184

    tag

    EZT OLVASD EL KI JÖN EGY MÁSODIK KIERÉSZIÖ CSOMAG NEM SOKÁRA [link]

    :Y :Y :C :C :DD :DD

    Az EA és a Digital Illusions bejelentette a Battlefield 2 új kiegészítő csomagjait
    A díjnyertes Battlefield sorozat két új csomaggal bővül – a Battlefield 2: Euro Force és Battlefield 2: Armored Fury-vel

    STOCKHOLM, Svédország – 2006. Január 13. – A többszörös díjnyertes Battlefield 2™ ismét felveszi a harcot. Az Electronic Arts és a Digital Illusions bejelentették a díjnyertes Battlefield 2™ két új kiegészítő csomagjának megjelenését. A két PC-s csomag kizárólag online módon lesz elérhető a www.downloader.ea.com címen, kereskedelmi ára Európában 9,99 EUR. A Battlefield 2 játékmotorjával működő Battlefield 2: Euro Force™, három új hadszíntéren mutatja be az újdonsült Európai Hadsereget. A Battlefield 2: Armored Fury™ (várható megjelenése: 2006. március 28.) pedig Amerika szívébe, monumentális gépesített csatákba kalauzolja el a játékosokat.

    Az Euro Force kiegészítő csomagban az Európai Hadsereg kerül be a Battlefield 2 csapatainak sorába. Hét új fegyverrel és négy járművel kiegészülve az Európai Hadsereg három teljesen új harctéren száll szembe a Közel-Keleti és a Kínai Haderővel. Nagy csaták zajlanak a lángoló olajföldeken égő roncsok között, míg a Kínai Nagy Fal mellett a Kínai Haderő megkísérli visszaszorítani az európai támadást. A játék további érdekessége a “Taraba Querry”, amely egy széles szurdokban zajlik, és életbevágó jelentőségű stratégiai lehetőségeket rejt.

    :Y A Battlefield 2: Armored Fury három új térképén a játékosoknak Amerika szívében kell megküzdeniük, ahol az USA csapatai a kínai és közel-keleti erőkkel szemben védelmezik hazájukat. A kiegészítő ezen felül két új járművet is felvonultat. A Támadó Jet-ek képesek rakéták kilövésére és bomba-kioldásra, míg a fürge Felderítő Helikopter felfedezi a közeli ellenséges erőket. A Kínai Haderő az alaszkai határnál az “Éjféli Napsütés” közepette száll partra, miközben Pennsylvania legnagyobb sík terepein a győzelmet kizárólag a légi erők és a szárazföldi fegyverzet professzionális használata biztosíthatja. A mindent elsöprő szárazföldi tank-csatákat pedig Amerika útjain lehet kipróbálni.

    A Battlefield 2: Euro Force és a Battlefield 2: Armored Fury játékokat a Digital Illusions Kanada illetve a Battlefield Vietnam™ és a Battlefield 2: Special Forces™ tervezői fejlesztették. A Battlefield 2: Euro Force és a Battlefield 2: Armored Fury játékokhoz a Battlefield 2 alapjáték megléte szükséges.

    [Szerkesztve]

    GO privit írj

Aktív témák