Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    Sziasztok!
    Többször írtam már ide a problémámmal kapcsolatban miszerint konkrétan ha megy a kliens utorrent 2.2.1 akkor nincs internet de olyan szinten hogy még a push értesítések sem jönnek le a telefonamra. Bármit csinálok egyszerűen elfoglalja az egész sávszélességet minden esetben ha korlátozom a letöltést feltöltést bármit.Ha kikapcsolom a klienst azonnal van net rendesen működik minden.Már több klienst is kipróbáltam az sem segített.
    T-s net 50/25 -ös.
    Na most ez kb 1 hónapja áll fent ez a dolog és nem tudok vele mit kezdeni.
    Arra jöttem rá ma és így már lehet tudtok segíteni hogy ha kb 8 feltöltésnél(elindított történtnél) több megy akkor vége elmegy a net ha csak 5-6 akkor minden oké. Letöltés mehet egyszerre 5 is összesen 5,4mb/sec el pl. akkor sincs semmi nem befolyasolja de ha a feltöltés megy illetve a feltöltésre váró elindított torrent 8-10 db -nál több, vége.
    Esetleg így tudnátok megoldást? Hozzáteszem
    eddig ha 110 torrent volt a kliensben és mind el volt indítva az sem volt baj minden rendesen működött kb 1 hónapja jelentkezett ez a dolog és megőrjít egyszerűen.Az arányom rohamosan romlik 5-6 ezredik voltam most 40 ezredik középén vagyok.
    Előre is köszönöm a segítséget.
    :R

    [ Szerkesztve ]

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák