Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz TeeJay #30155 üzenetére

    Korábban már néztem és akkor is 100-al kezdődött az IP, amit a router kap. Azt írták a többiek, hogy ebből látható hogy NAT mögül vagyok-e. Tehát NAT mögött vagyok már kezdetek óta.

    A qbittorrent egy darabig megy, ahogy eddig, majd utána fagy ki. Ebből én arra gondolok, hogy szoftveres hiba van, mivel ha NAT miatt nem kapná meg a peereket, akkor ahogy egy korábbi hozzászólásban is láttam egyik felhasználótól csak annyit kellene tapasztalnom, hogy 0 a peer, de a program ugyan úgy működik csak nem tudok se le, se feltölteni. Ezt rosszul gondolom?

    Közben visszatettem a 4.1.6-ot és ugyan azt csinálja, kifagy pár perc után, ellenben a 4.1.5 már pár órája megy és nem fagyott ki.

    Én értem amit mondasz, egyszerűen csak lustaság miatt szeretném úgy hagyni az egészet ahogy, de a hiba végére járni.

    Amit most leírtam nekem a végére az az összefüggés látszik, hogy valami miatt, talán egy windows frissítés bekavart és emiatt a 4.1.6-nál gondot okozhat. Az is lehet, hogy valami más windows hülyeség van a háttérben, nem kimondottan a klienssel van a baj. Persze ha mindenki friss rendszert használ windows 10-ből és nem tapasztalt hasonlót, lehet csak egy windows újratelepítés kellene nekem is.

    (#30159) Auriga!
    Köszi, ahogy írod kicsit túlzás 1-2 állítás valóban. Ennyire sok verziót nem mennék vissza, ha ez a 4.1.5 se működne akkor már komoly baj van valahol máshol, tehát kliensen kívül kezdenék keresgélni. Jelenleg ez volt a leggyorsabb és legegyszerűbb lépés amivel el tudtam indulni a hiba kiküszöbölésében. Ez után jönne a NAT.

    Viszont a segítséget mindenkinek köszönöm, mert hasznosnak mindenképpen azok voltak, tudom milyen irányban keresgéljek ha továbbra is gond lenne. Ha nem, akkor még jövök :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák