Hirdetés

Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz aicon #1527 üzenetére

    Lehet, hogy utolsó napja volt. :D
    De vigyázz a nevek nyilvános közlésével! Mi (nem telekommunikáció, de ügyfélszolgálat) most fogunk feljelenteni egy ügyfelet, pontos okot még nem mondtak, de valószínűleg adatvédelmi törvény súlyos megszegése miatt (kikért hangfelvételek nyilvánosságra hozása, stb.).

    Club1: a magyarországi "színvonalhoz" nincs az az empatikus képesség és türelem, ami elegendő lenne. Az ország 60-70%-a funkcionális analfabéta.Ugyanezeket bármikor gyámság alá lehetne helyezni, mert önálló életvezetésre alkalmatlanok. Az pedig teljesen alapvető, hogy összeadni nem tudnak, a kivonást meg már meg sem merem említeni. Az pedig, hogy felelősséget vállaljanak bármiért is, amiért ők a sárosak - mesebeli elvárás. Másra kenni sokkal könnyebb. Ezek pedig nem kiragadott példák, ez a nagy átlag. A normális, nem kekeckedő, nem suttyó stílusban hozzáálló, nem csak reklamációt szándékosan generálni akaró (mert ilyen is van ám! egyeseknek ez a napi szórakozása) gondolkodni képes (és szófosástól mentes :D), értelmesen kérdező és a válaszokat megértő ügyfél kevés, nagyon kevés. Napi 2-3%.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Aktív témák