Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    Tegnap elutaztam Rust-ba a fertő-tó partjára barátnőmmel és öcsémmel a Sport autó találkozóra, amiről a bmw autóklubon olvastam (egyébként amerre sétáltam meg mentem kocsival, sehol sem láttam sok bmw-t egyhelyen, nemtom ők hol parkolhattak).
    Ezen a linken vannak az ottani fotós által készített képek.

    Volt i8 is:

    Ott volt az álomautóm is, egy McLaren 650S Spider, az már hab a tortán, hogy barátnőmet választották ki a "tömegből", hogy a sofőr (aki a szalonban egy eladó), megbőgesse alatta a motort :D Aztán engem is beengedtek melléje.

    A mclarenről nem készült rendes teljes kép, mindig lelóg valami belőle, de majd ha barátnőm végre átszolgáltatja a fényképezőt, akkor feltöltöm saját képet.
    Ezek lennénk mi:

    Pár dolog, ami így jobban megmaradt bennem:
    Ez a McLaren 370ezer Euroba került, ahogy néztem, még a féke sem sima kerámia fék volt, hanem karbon-kerámia :Y Bent pedig természetesen minden full carbon... :DDD

    Az i8-asnak a tulaja 2 nappal ezelőtt vette át a kocsiját, amiért 150ezer Eurot fizetett és 1 évet várt rá, ez a második i8-as bmw egész ausztriában, az első egy kiállított darab, ami nem eladó még. A faszi azzal viccelődött, hogy eddig 2,7 literes átlaggal jár vele :))

    Egyébként elég nagy tömeget vonzott a bömös, nekem is nagyon tetszett, igaz furcsa volt, hogy elől a veséknél nem látok lamellákat, csak műanyag aztán kész, ill. a hátuljánál is hiányoltam legalább 2 böszme nagy kipufogót, de nincs, és kicsit többre számítottam volna az autó 2 sarkánál hátul, így nekem olyan gagyi érzésem volt, legalábbis ez így olyan semmilyennek hatott számomra.

    Egyébként nem voltak sokan, a képeken látható emberek fele az autótulajok és kísérői. Szerencsénk is volt az időjárással, ugyan végig be volt borulva, sopronig esett odafele az eső, hazafele is végig esett soprontól, de ott pont nem esett egy csepp sem, úgyhogy csak a giganagy esernyővel lámultam :B

Új hozzászólás Aktív témák