Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

Új hozzászólás Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz axioma #4489 üzenetére

    Ha szép kódot akarsz írni, akkor ott a C++. A C-t nem azért használják ma (kivétel természetesen a karbantartás), mert szép nyelv, hanem mert hatékony, de ha te ennek ellenére is szép kódot akarsz írni benne, akkor pont a lényeg fog elveszni. Például melyiket használnád egy szám kettővel való osztására?

    value = (value >> 1);
    value = value / 2;

    Az előbbi nem egyértelmű, hogy mi is a célja, de egy olyan architektúrán ahol nincs hardveres osztás ott csak ezt fogod használni, mert az előbbi 1 utasítás az utóbbi 10+ és még ciklus is van benne.

    A kód autóiparban készült és egy másik mikrokontrollert figyel, hogy jól működik-e, és ha nem, akkor közbe avatkozik. Ha ezt nem tenné, akkor életre veszélyes helyzetek is könnyen elő állhatnak.

    (#4491) axioma: eszmeletlen tomor kodot irt, ellenben kommentek nelkul, verziokezeles immel-ammal, es az o reszebe tkp. eselytelen volt masnak megtenni egy valtoztatast.

    Meg is magyaráztad egy mondaton belül, hogy miért volt rossz ahogy fejlesztett. Dokumentáció volt hozzá? Design vagy hasonló doksi? Következő példád az emberi gyarlóságra vezethető vissza.

    [ Szerkesztve ]

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Új hozzászólás Aktív témák