Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pr1mzejEE

    addikt

    válasz Skillerz #27498 üzenetére

    A továbbiakban azt szeretném bemutatni, hogyan kell Auth-olni (regisztrálni a QuakeNetre). Ez nem feltétlenül szükséges, de ha a későbbiekben szeretnénk egy csatit regisztrálni (pl egy kláncsatit) akkor szükség lesz rá. Ezt a következő paranccsal tehetjük meg:

    /msg Q HELLO sajat@email.cim sajat@emailcimmegegyszer

    Lehetőleg ne legyenek speciális karakterek a nevünkben. Elképzelhető, hogy valaki már beregisztrálta ezt a nevet, akkor kénytelenek leszünk egy másikat választani. (Később bármi lehet a nevünk, nem kell mindenképpen az authnevet használni) Tegyük fel, hogy Q bot elfogadta a regisztrációnkat. Ebben az esetben hamarosan kapunk majd egy emailt, amiben lesz egy link. Nyissuk meg és ott erősítsük meg a regisztrációnkat. Ezután kapunk valami ilyesmit:

    /auth authnev jelszo

    Ezt soha senkinek se mutassuk meg, mert visszaélhetnek vele. Amennyiben nem tetszik az a jelszó, amit a QuakeNet generált nekünk vagy a későbbiekben esetleg elfelejtettük volna a jelszavunkat, használjuk a következő parancsokat:

    /msg Q NEWPASS jelszo uj jelszo uj jelszo

    /msg Q REQUESTPASSWORD email@cimem.hu

    Ha megvan az authunk, akkor célszerű mindig beautholni, amikor elindítjuk a mIRC-et. Ezt megtehetjük úgy, hogy minden indításkor beírjuk, de sokkal egyszerűbb megoldás, ha az Optionsban megkeressük a képen is látható Perform gombot. Amúgy itt érdemes bepipálni a Connect on Startup-ot, így nem kell indításkor manuálisan kapcsolódni a QuakeNet szerverhez.

    forrás: http://www.petyyy.com/mirc/mirc.html

    Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..

Új hozzászólás Aktív témák