Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz SipiBcs #28186 üzenetére

    Szóval szerinted kempelésből lelőni valakit értelmesebb? Mindig is így játszottam, ezt tartom ésszerűnek és logikusnak. Sőt ha velem szemben csinálják én sem tartanám etikátlannak, inkább haljak meg spawnkilltől minthogy egy kemper öljön le. Amíg a csapaté a rádió addig totál mindegy mit csinálok. SD-t is azért utálom mert sokszor kell védeni.
    Mint már mondtam csak pár kaszttal megyünk a pálya túlvégére, az ellent csak szemtől szembe öljük le (félúton a spawnjuk és a rádió között, igaz a granyók miatt megesik az egyből SK). Spawnkill ellen meg jobb helyeken van védelem, amúgy is ritka az leölni valakit pár másodpercel spawn után.
    Nem mindig van az egész klán (az 3-4 fő ha sikerül összeszedni a csapatot mert ugye már nem játszunk jópár éve) egy oldalon. Szándékosan szoktunk sokat baromkodni nem átlagos fegyverekkel is, adunk valamennyi esélyt nekik. (én pl soha nem célzol semmivel, de szoktunk menni csak pisztollyal, lassú shotival, rakétával, c4-el...) Kedvencem HC szerveren M60 célzás nélkül double tappal. Nem vesszük komolyan a játékot publik szerveren, de a beidegződött stratégiát nem tudjuk máshogy csinálni. A TS-ünkön is folyamatosan megy a röhögés. Waroknál is ha érezzük hogy le akarnak lépni akkor egyből pisztoly only, vagy támadáskor mindig csak egy ember megy előre és a meghal akkor megy a következő. A klánunk szándékosan ilyen, összetartó de egyben semmit nem veszünk komolyan. (x-team néven amúgy)

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák