Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz TXT #14671 üzenetére

    DiEGO kolléga a Splash Pro nevű lejátszóból mutatott néhány részletet. Ez egy kifejezetten HD videók lejátszásához kifejlesztett szoftver, több hasznos képjavítási funkcióval ellátva. Természetesen - ahogy az egy modern lejátszótól elvárható - támogatja a DXVA-t, így a VGA-k multimédia motorjait használja ha van rá lehetőség.
    Ami miatt én megszerettem az az előbb említett képjavítási funkciói. Itt hármat talál az ember, számomra mindegyik aranyat ér. Ezeken felül nekem a GUI-ja is veszettül tetszik, ugyanis piszok gyors, szép és kényelmes. Nálam ez a lejátszó a favorit, sajnos mint minden másnak is, ennek is van hátránya. Az egyik legnagyobb hátránya, hogy fizetős szoftver, de meg lehetne említeni a DVD-Video támogatás hiányát. Bár a Mirillis hangsúlyozza, hogy e terméke kizárólag HD (AVC) anyagokhoz van kihegyezve, de én nagyon örülnék ha egy későbbi kiadásba bekerülne egy natív DVD-Video támogatás.
    Ebből a lejátszóból van 30 napos próbaverzió, de van teljesen ingyenes kiadás is, ami viszont nagyon fapados és ahhoz nem is terveznek a fejlesztők további frissítést.

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák