Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Shing #22548 üzenetére

    Lehet. Sok mindenből áll össze, hogy jó-e a driver, sok embernél sok hiba van, másoknál kevesebb, egyeseknél meg semmi. Nyilván attól is függ (én legalábbis ált. ezt látom), mennyit módosítottak a gyártók az adott hardveren a referenciához képest (vagy spóroltak éppen egyes alkatrészek minőségével). ASUS kártyáim pl. ASUS driverekkel mindig OK voltak, még ha késve adták is ki a sajátot, ref. driverekkel meg gyakran esett-kelt mindegyik, és ez más gyártókkal is előfordul.. Sapphire-jaim viszont pl. ált. rendben mennek (mint vezető gyártó), vsz. ezért nem tapasztalsz hibát sem te, sem én.

    Keresve persze lehet, ha az ember driveres felülvezérléssel próbálkozik (erre Abu85 előszeretettel hivatkozik, és részben persze igaza is van), vagy játékokban előfordult, hogy pont egy adott beállításon lassultak (optimalizálatlanság) vagy gyorsultak be (csalás) egy adott meghajtóval, vagy éppen hibáztak. A legtöbb user persze nem kísérletezik ilyesmivel, így nem veszik észre a driverek ilyen jellegű hibáit. Én már próbálkoztam az újjal, de Oblivionnal remekül megy a kényszerített mód, igaz, ez régebben is rendben volt.

    Már hó vége van... vagy a legvége az utolsó nap? :F Mondjuk 30-án vizsgázom, szóval addig nem fog zavarni, hogy nincs újabb. :DDD

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák