Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz kovi #2510 üzenetére

    Ime, mit írtál először :

    sziasztok

    Akövetkező problémám van, windows vista oprendszeren az uj (7.3) catalyst driverrel nemtudom beállítani a clone modot a CC-ben. A monitorom Samsung 913N, s ugye 1280x1024-ben használnám, de amint beállítom hogy clone-ozza a képet, átugrik a monitorom 1024x768-ra s nemlehet sehol feljebb állítani.

    Komolyan mondom GeForce-nál pikk-pakk és kész, de ha tudom hogy ennyi szopás lesz az AMD szutykával akkor nem veszek x1950-est. Bár szegény kártya nem tehet róla.


    A kép klónozása nem egyenlő a színház móddal, erre adtam tippet és erre kérdeztem rá, mivel ebben a hsz-edben pontatlanul és félreérthetően adtad elő a mondandód.
    Továbbá ismertettem veled az általad használni kívánt eszközök fizikai paramétereit, nevezetesen a képfelbontást.

    Nekem viszont már sokakkal volt konfliktusom (sokakkal ellentétben én nem vagyok a tipikus seggnyaló magyar), sokakat le is hülyéztem, operátort is küldtem már el a picsába, de olyanra nem nagyon emlékszem hogy valaki pontatlanul fogalmazott és emiatt még ő volt felháborodva. Szerintem higgadj le, tekints magadba, és ha úgy gondolod hogy a problémát nem tudod megoldani, akkor sok más okos emberhez hasonlóan ne tököréssz a vista-nak nevezett valamivel, hanem használj XP-t, és akkor állj át, amikor a vista működőképes lesz.

    A PH amúgy nem egy szaktanfolyam, tehát az hogy 4 éve itt vagy, az semmit nem jelent, ha valakit meg akarsz győzni akkor idézéssel és érvekkel próbáld. :)

Új hozzászólás Aktív témák