Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz coppola #10967 üzenetére

    Gyors írok egy kis helpet

    [link]
    ez alapján létrehozol egy bsc részt

    ehez hozzá adod az ada tokent (token hozzá adása lenti cmet bemásolod ez a hivalaos ha akarod legooglézod magadnak h az én most ezzel nem foglalkozok) felismeri hogy ada meg a többit ok és kész a metamask
    Ada
    0x3ee2200efb3400fabb9aacf31297cbdd1d435d47

    nekem bnb-t küldtek szerintem mást nem kezel és azt a bsc ben kapot cimre külöd. (nem tudom melyik oldalakról engedi ami tuti az a binance , a cb-ről és a cryptorol nekem nem engedte)
    ha ott van bnb akkor flemész a charlesz oldalra jobb felül connect metamask wallet láttni fogod mennyi van benne lap grafikontól picit felfele jobbra ott a trade gomb és veszel amennyit akarsz. 100% nem tudod elkölteni kell valamenyit hagyni a metamaskon

    ahogy pörög az eladás és a többi a metamaskon majd kapod az adát nyilván függ mennyit tettél bele alsó hangon 1m érmét kel bírtokolni. Az ada rész nem tudom milyen gyorsan frissül egyébként de kell neki idő és szerintem függ attól is mikor van kereskedés ahálozaton nyilván ha nem ad el senki nem kapsz semmit iylen apró pénznek meg a 7% része oszlik nagyon nagyon sok ember felé akik befektettek szóval türelmesnek kell lenni.

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák