Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz atike #88927 üzenetére

    A DKV-t soha sem érdekelték az utasok. Ha érdekelték volna, akkor most nem csak kevesebb, mint feleannyi utas lenne a debreceni tömegközlekedésben, mint amikor átvették a Volántól. Kell a bevétel, ezért büntetnek már minden hülyeségért. De ezzel is csak tovább ássák a saját sírjukat. A talajvíz mélységén már jócskán túlhaladtak, most egy magmakamra a cél. Elég közel vannak már hozzá.

    Az meg nyilván nem probléma, amikor reggel és este a buszvezetők terpeszkednek a fél buszon, álnnak az út közepén, tömegesen beszélgetnek a sofőrrel, és emiatt még felszállni is alig lehet.

    mezis: Próbáld ki, hogy olyan helyen dolgozol, ahol bent van 40-50 °C alsóhangon. A menetrend meg olyan zsír, hogy kifelé menet éppencsak nem kell rohannod, hogy elérd a buszt. Hiába iszol bent meg akár egy fél liter vizet indulás előtt, már a buszon újra szomjas leszel. Ha mákod van, megy a klíma, és nem volt éppen olyan a buszon, aki fullad (vagy legalábbis ezt állítja) ha nincs nyitva egy ablak. Ráadásul az a busz tele lesz hasonló emberekkel, akinek egy a szaga. Ez ellen meg a klíma nem véd. Mindenki izzad ugyanúgy.

    Őseink meg ismerték az ivótömlőt vagy -szarvat.. Két folyó vagy tó között abból ittak, a természetes vízlelőhelyeknél meg utántöltötték. Ők konkrétan kb sehova sem mentek úgy, hogy ne lett volna náluk víz.

    sto1911: Balesetveszély ellen a legtöbbet az tenne, ha a buszvezetők megtanulnának vezetni. A legtöbb csak digitálisan tudja kezelni azt a szerencsétlen Volvót: padlógáz, padlófék. Páran sportosan vezetnek, és pumpálják a gázt. Ha meg megemlíted neki, hogy a "Pöcsödet rángasd gyökér!", akkor meg meg van sértődve. Ja, és nem a megálló közepén kellene kezdeni satufékezni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák