Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tpotyka

    junior tag

    válasz totron #73984 üzenetére

    Nem használtam még a Hard Disk Sentinelt. Érdemes ezt letölteni és ezzel monitoroznom? Most éppen csináltam 3 GB-nyi helyet és még a Photoshopot sem pusztítottam le :D , de kétszer meggondolom, mi foglalja mostantól a helyet, s nem írják sajna, mekkora a helyigénye.
    Közben vizsgáltam, a Dell online support a csomó nem releváns letölthető cucc mellett csak egy BIOS frissítést ajánl, amit (ott erről olvasva) kockázatosnak is tűnik rászabadítani, és nem is biztos, hogy érdemleges.
    Nem kizárható, hogy a Windows kavar. Akár konkrétan ez a feltevés van a háttérben: https://logout.hu/tema/azonnali_kerdesek_oraja_4/hsz_140463-140463.html
    Erre a problémás SSD-re Win újrainstallálás nem sürgető, és kb. az utsó lépés, mert jelenleg egyben van jelentősége a működésének (adatok+programok). Az adatmentés mostanra ezen kívül 2 helyen megvan, ezt mindenesetre még folytatnom kell.
    Az merült még fel bennem, hogy esetleg a régi laptopot nem használva (azaz megőrizve a mostani 3 giga mozgásteret) kivárni a hónap közepét, hátha az akkor szokásos Windows frissítéssel helyreáll. Vagy épp feleslegesen pereg addig az idő. :O

Új hozzászólás Aktív témák