Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VANESSZA1

    őstag

    válasz kemcso #1977 üzenetére

    Ha te a Dell lennél, és a vámhatóság, és az adóügy a farkadon ugrálna, hogy a szolgáltatásaid miatt sokan kijátsszák a vám és adóügyi szabályokat amivel az államnak, és a cégednek is kárt okoznak, te mit lépnél? Az állam a multikat azok nehéz eseteiben támogatja. Együttműködés mind a két félnek előnyös, és hasznos. Nem értem miért akarják egyesek bemagyarázni, hogy ha a Dell ki akarja zárni az értékesítési hálózatából a simlis szereplőket akkor miért a Dell akar spórolni, miért a Dell a nem fair ?
    Akik eddig eladtak egy USA-ból behozott gépet úgy, hogy semmi felelősségük nem volt, csak nagyot kaszáltak a bulin, azok most szívjanak, és igen is akik ilyen forrásból vették tőlük a gépet vigyék vissza és tegyék le az asztalukra, mert egy garanciális gépet vettek az eladótól. Nem lennék most az ilyen eladók helyében, de nem árt nekik.

    Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD

Új hozzászólás Aktív témák