Hirdetés

Aktív témák

  • almafa42

    aktív tag

    válasz archie17 #26105 üzenetére

    A legjobb cucc nem azt jeelnti, hogy az kell tuleleshez. Nezzuk meg a Dio2-es peldat:

    Egy sima Titan kvazi ingyen ment, vagy max par pgemert, egy eth 200/9-es viszont ennek a sokszorosa volt. Amikor en komolyan dio2ztem (1.10, ladder2), akkor egy eth 190/9-es titan ert egy pul runat, ami 0.125 ist volt - egy 200/9es eth pedig 15 hr korul, az pedig 15*7 = 105 ist, ergo kb 1000* annyiba kerult az a targy, ami 5%-al nagyobb dps-el renelkezett. A 190/9essel is barmit meg lehetett oldani, sot, ez mar egy extrem jo peldany volt (jobb mint minden 60. (ez csak egy gyors fejszamolas) a Titanok kozul. Remelem ertheto a pelda.

    RMAH sajnos nem old meg semmit, mert: A jatekban levo gold mennyisege nem csokken miatta. Ennyi az indok osszesen. Ha a gold is eladhato lesz, akkor irrelevans az emberek szempontjabol, hogy goldert vagy dollarert adnak el valamit. Ha lesz valami gat teve a dollar es a gold kozti konvertibilitast megakadalyozando, akkor fordulhat elo az a helyzet, hogy csak dollarert eri meg eladni a top itemeket. De legjobb tudomasom szerint nem igy lesz.

    (Zarojelben, ettol meg igaz, hogy a top itemeket fokent dollarert fogjak adni, de ha kialakul az egyensuly a dollar-gold arfolyamon (ez a piac merete miatt gyors lesz, szvsz max napok kerdese, hisz mar most is van egy kialakult aktualisan kb 7euro/1millio ar), akkor nekunk edesmindegy lesz. Max elobb el kell adnunk goldot dollarert, es ugy kell megvennunk az itemeket)

    Danee
    Amugy meg igen, ertelemszeruen nem azt ertettem, hogy mindenki mindent tud farmolni. Az boven eleg amugy, ha a top 1-2% par honapon belul olyan teruleten farmol napi soksok orat, ahol minden targy eshet. A szamukra szukseges itemek sokszorosat fogjak igy kifarmolni, ez pedig teliteni fogja a hasznalhato, de nem perfect itemek piacat. Ehhez tegyuk hozza, hogy mar most is lehet nulla skillel 200k/h goldot farmolni infernon kb barkinek, es megvalosulni latszik az altalam vazolt helyzet.

Aktív témák