Hirdetés

Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz mikromanus #27900 üzenetére

    Nincs benne all res, se crit chance. (ezért nem is 30 milla)
    De ritka magas a rep life.
    Nagy a kísérő vita.
    Közepes a str.
    MF is van benne. (sokan arra buknak még mindig, ezért drágák is az mf cuccok)

    Kérdés hogy egy bari hajlandó e lemondani az all res-ről egy chest-ben, rep life-ért és mf-ért cserébe. (rep life neki nem sokat ér, 2000-es hit/life is kevés neki)

    Ezért (nekem) nem érne túl sokat. De lehet sokan ugranának a 400replife, magas vita, MF láttán. All rest meg bepótolják máshol. Úgy hogy próbáld meg magas áron. (1m fölött). 1.5 napot bőven megér a teszt. (mint hogy utána szívd a fogad)

    (#27907) radi8tor1: Nem kell azonnal megvenni amit látsz és jó. Kivárásra is lehet játszani (1-2 napról beszélek), keresni az olcsót de még elfogadhatót. A jobb vételekre ráugrani. Ha megelőztek akkor majd a következőre.
    1-2 napja vagy infernón, az még nagyon nem sok. Nem tudom milyen karival mész, de act 1 easy, 50k/item -es gear-ben is vígan játszható.
    Nincs pénzed drága mf szettre? (jó értékek mellett). Vegyél egy csak mf szettet, a legszarabb statokkal, csak az mf legyen max közeli. Elit last hit előtt válts át arra. Ez is egy megoldás.
    Vagy nézz egy gold farmos videót (bár sose csináltam). Ne a max közeli gold set-et vegyed mert az drága. Vegyél gagyit. Azzal összeszedsz pár óra alatt fél misit, aztán vehetsz jobbat. Pl. (nem tudom vannak e még jó gold farmer helyek)
    Hát, kb. ennyi így hirtelen ami eszembe jutott.:)

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Aktív témák