Hirdetés

Aktív témák

  • Rizzo

    aktív tag

    válasz -conrad- #29656 üzenetére

    Szia

    Első blikkre azt látom, hogy nagyon lassú a fegyvered. 1.2 attack/sec az kevés, hiába üt nagyobbakat, a spiritet ütésekért kapjuk, nem a damage-ért, így jóval kevesebb spirited töltődik. Nekem 1.4-es fegyverem van +15% as a gyűrűn és 12% as a kesztyűn.
    A hp-d is nagyon alacsony, szerintem olyan 35k kéne minimum.
    A pajzsod nagyon gyenge(1500-1900 blokk), vegyél egy olyan fehér színűt, annak 3700-4700 a block-ja.
    Látom life on hitre mentél, az jó lehet,bár elég drága stat. Én life per sprit sent-re gyúrtam rá, 130-om van (ebből 60 a passzív talent 50+20 itemekből). Ezzel így elég ritkán halok, de megeseik, mikor befalaznak és desecrate alád, ebből monkként nncs kiút sajnos.
    A buildedet nem látom, de itt az enyém és egy kis magyarázat:
    DR - egyértelmű +armor és ranged attack
    LTK - kevés spirit+stun, ezt szoktam spammelni, így gyógyulok+healelem magam
    BF - CC + 3 sec masszív damage buff
    BoH - heal + 15% damage buff (45sec), szinte mindig fenntvan
    MoH - +resist, de a hard targetes dodge aura is jó, de a DR úgyis ad armort
    Serenity - no comment

    Fontos még, hogy van spirit regenem, nem kell sok 1 elég, így harc nélkül magától töltődik vissza a spiritem, és max spirittel tudok nekimenni bárkinek és fent tudom tartani a BoH-t.
    Elit függő a taktika, ha semmi extra, akkor csak állok és leverem, még a palgueban állás is belefér, desecrate már nem, abból ki kell futni :) Amúgy ütök kb 3-4-et aztán kicsit odébb futok és újra, ha kevés a hp-m és cd-n van a heal, akkor kicsit többet futok, közben ugye magától töltődik a spiritem.

    Sok dolgot próbálgattam, de ez jött be, act3-at csak egyszer próbáltam de ott feküdtem, így egyelőre csak Zolibá-t farmolgatom.

    Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

Aktív témák