Hirdetés

Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz Cyberbeni #40265 üzenetére

    Eddig nekem is napórát cipelt,de abban érdekes módon ritka amelyik 130 intet meg 120 vitalityt ad és még sebez is vagy 1200-at.Baltában meg bagóért lehet ilyet venni,elvégre a barbárnak nem kedvelt stat az int..
    (ezt talán 15k-ért vettem 1230dps 134int meg 122vit,meg még van rajta vagy két jelentéktelen stat),így lett 25k életereje,ami azért elég jó.Persze amennyi esze van mindig minden méregtócsába,meg tűzbe beleáll,és rezik nélkül másodpercek alatt behal..
    (most arra akarok neki gyúrni),mondjuk már most idegesitő hogy a sima mobokat leszedi amig én az elite-ket püfölöm,és ugye revenge-hez meg jók lennének(ahelyett hogy az elite-ket segítene gyakni).Gépi inteligencia annyi mint ami látszik rajta,nagyon szőke szegény! :D

    (#40269) WayneGace: nem esik össze a moboktól,csak eliteknél,bossoknál hal be,akkor is az említett okból hogy oda áll ahová nem kéne..
    Amúgy meg nem nagyon érne semmit ha 50k is lenne a hp-ja rezik nélkül..
    szerintem elég a 25k.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Aktív témák