Hirdetés

Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Cyberbeni #40710 üzenetére

    Ehhez a buildhez kell, mivel tankról van szó...resist, dex (ez fontos a nem tank wdnek is) és block is szükséges. Armor is buffolható horrify-val, mellé levegőt ad a karinak. Szóval nem hiába van az a pajzs, bár az 10% valóban nem sok.
    Mivel alacsony a res így nem tud benne állni a lecsóba, arra az az 500-600 kevés, az arcane rettentő gyorsa letolja a HPját.

    (#40711) BoGyesz_24: Nem nagyon próbáltam ezt a buildet (sem békával sem savval)...pont a lassúsága miatt, meg nem szeretem keverni szezont a fazonnal. Viszont egy direbats/darts/vq igen hatásos tud lenni. Nekem szerencsém volt és nem okozott gondot egyik waller elit pakk sem. Lényegében mozogni kell...ha lehet elég sokat a bejárt szakaszon. Ha meg fogy a hely, akkor át kell gangolni rajtuk sw-vel egy kis int buff és mehet tovább a gyepa.
    20+ ms-em van és így már lehet szépen menni vele...
    Egyébként a ranged karik act3-ra kifulladnak...annak ellenére, hogy egy csomó video/stream akad, ahol act3at farmolják az illetők, de érdemes megnézni többségük gearjét. Akik kis pénzből próbálkoznak azok többsége elakad...
    Ezért is szoktam hozzácsapódni 1-2 emberkéhez és nyomulni act3-ban. Ha épp jó napom van, akkor nagyon ritkán halok...

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Aktív témák