Hirdetés

Aktív témák

  • priti

    addikt

    Jelentem béna vagyok. :DDD Kezdem feladni a wizard-ot. 46k DPS, amit fel tudok még dobni kb. 50k-ra úgy hogy a statokat nem rontom le ha mákom van, ha lenne tengernyi pénzem akkor 60k-ra, nagy rakás allres megvan mindenen, inf act1 annyira könnyű solo-ban, hogy már élvezhetetlen még multiban is simán tolom egyedül, elcsászkálva a csapattól, de ketten már az elitek is sima ügyben mennek, négyen meg már semmi értelme ugyanúgy ahogy solo-ban sincs.
    Farmolni-farmolni, de minek? Nagy rakás szar a drop. Néha egy-egy millás cucc beesik, de kit érdekel? Nekem 50 milla kéne minimum, hogy valamiből jobbat vegyek, de ha most veszek egy zuni páncélt 40 milláért ami talán kicsit jobb, mint ami rajtam van akkor mi van? Semmi. Azzal se lesz sima ügy az act2. Így nem.

    Act2 harmadik harmada tuti halál solo-ban, ergó multiban is csak menekülök meg a tankot követem. Tök égő. Túl nagy a különbség a két act között vagy egyszerűen nem vágom, hogy hogyan kell távolságiként nyomni, mert ha abban a stílusban tolom ahogy most hogy SB-vel hentelem közelről amíg töltöm az AP-t akkor kereszt, mert ilyen 5-10k HP-ket le tudnak rólam verni kvázi átlag mobok túúúúl sokszor és mindet nem tudom sebezni SB-vel mert szétszóródnak, ergó megütnek. Van mellé 20k HP-m, kevés. Ha körbeállnak és lemegy a DS akkor csak potival élem túl és ott vagyok, hogy ds még nem újult meg, potit még nem tudok inni, az energiapajzsom egy kalap szart nem ér, ergó ha bármiből rámjön pár akkor szevasz, védtelen vagyok egy sima mobhent után. Több HP? Minek? Az elitek olyan gyorsan verik le rólam a 20k-t, hogy tökmindegy hogy 20k vagy 30k vagy 40k onnan hogy körbeálltak márpedig solo-ban hová futsz? Sehová. Visszaszaladsz azt csikicsukizol a teleportkövön? pff, nemá
    Gondoltam kevés az armor azért vernek le rólam ennyit egy hitre, kipróbáltam fillérekből, hogy a kezébe adtam egy pajzsot ami 1500 fölött ad az armor-hoz, kit érdekel a dps jeligére, ennyit csak irgalmatlan pénzekből tudnék max összeszedni szétszórva az itemekre. Szart se ért. Nincs loh-om, de nézem az itemeket, hogy csak párszázakat tudnék gyúrni egy hitre és így hogy 5000-reket vernek le rólam megint nincs értelme még magas att.speeddel se lerontani a többi statot a loh miatt. Az elitek annyira gyorsak, hogy teleportnak nincs értelme, rámrohannak ígyis-úgyis és levernek soloban, egyszerűen nincs hová, meg értelme futni. Átváltozni dettó nincs értelme, mert ha megállok rámfutnak és levernek ugyanúgy, ha mozgásban vagyok akkor meg nem tudok lőni ergó minek változtam át? Esetleg valami mögött állva halálig leszedem az egyiket, talán kettőt, de a maradék is kinyír és akkor még volt mi mögé beállni lőni ami ilyen gyors eliteknél már bravúr. Hiába lesz 50k DPS-em így. Semmi értelme nem lesz annak se, act1 már most is egy vicc. Azt farmolni semmi értelme nem lesz több DPS-el, már ennyi is túl sok. Egy vasam nincs, a farkam kivan. Jó persze beesik pár misi ha eladogatok ezt-azt, de igazából elképzelésem sincs hogy fogom én ezzel a karival kinyírni act2 végén a dögöt.
    Mentem multiban egy wiz csávóval aki fagyasztotta a mobokat elég durván, de szart sem sebzett hozzám képest, pedig ez a 46k DPS sem sok egyáltalán act2 elitekre. Szerintem solo-ban ő is csak szopakodik. Lehet hogy ő tud haladni, mert így túléli, hogy fagy körülötte mindenki, de könyörgöm... üthet vagy fél órát egy pakkot. ááhh

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Aktív témák