Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz haller26 #88445 üzenetére

    Raneztem a buildedre (mobilrol, szal a statokat nem lattam csak magat a geart..) - azert halsz mert nincs armorod. Vagy solanium + stormshield kellene, vagy meginkabb solanium a cube-ba es istvan kard szett. As+CDR+Vit combinacioval. Megmaradna a mostani attack speeded, tehat kb ugyanennyi HG-t tolnal ki, de kozben az istvan kard szettbonusz miatt felmenne durvan az armorod csapkodas kozben es talpon maradnal. A pig sticker jo mert gyors, de semmit nem ad, semmi vedelmet.

    Ez ahogy most vagy kb 80-85-re eleg, de talan meg oda is keves. ellenben a pistaszettel en 90 felett sem halok. A solanium+stormshield is nagyon jo combo, de az csak akko mehet ha a WD is tolja kifele a globokat a partinak, mert ott keves lesz az AS-ed es keves lesz a globe. De 80-ra az is eleg lehet. Ha emellett dontesz akkor stormshield rollok: vit + chc + cdr legyen rajta, a tobbi meg ami sikerul.

    Mondjuk ha meg jobban meg akarom bontani akkor mondanek meg par dolgot:
    - szerintem a 4 inna szett es 2 immun amulet luxus. Neked jo de a partinak keves.. es ha nem buffolsz eleg dps-t akkor lassabban oltok es a mobok tovabb talpon lesznek.
    - tegyel be cube-ba rorg-ot,
    - egyik inna slotot csereld le Raiment szett darabra (vert, kesztyu va gatya slotra mondjuk..)
    - igy be fog ferni az illusory boots azt fogod hordani
    - es akkor cube-ba be tudsz tenni egy strongrarmot ami +30% dps a csapatnak hiszen egyfolytaban rangatod a mobokat.
    Ez persze neked kevesbe tafnesz, de a partinak sokkal jobb. Plane 80-as runokra..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák