Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz petya2012 #11903 üzenetére

    Igazából kapsz mellé egy szép kis könyvecskét, melyben talán 6-8 oldalon érthető magyarsággal is le vannak írva a főbb funkciók. Minden esetre 5 perc alatt sikerült rájöjjek az alapszintű "sorbarendezhetőségre"

    Menü -> Programújság részen -> Csatornalista szerkesztése -> beütöd: 0000 -> lelépsz a nyilakkal a Kedvenc pontra -> nyomsz egy OK-t -> lépsz egyet lefelé a Kedvenc 1-re -> átmégy a középső csatornalista oszlopba a jobbra nyíllal -> itt szépen lépkedsz a nézni kívánt csatornákra, melyeken nyomsz egy OK-t, így az átkerül a jobb oldali oszlopba. Ha minden csatornát beraktál az TV(Kedvenc 1) oszlopba, amit nézni kívánsz, akkor BACK-el mentheted, de a szerkesztett jobb oldali oszlopra lépve a csatornák sorrendjét is be tudod állítani.

    Más menüpontnál nem találtam sorba rendezhetőséget a csatornák között.

    Ha csak simán ki akarsz hagyni egyes csatornákat, akkor törlés vagy ugrás menü is számításba jöhet. Viszont ha nézegetsz teletext-et, akkor pl. M1 HD-n nincs TXT míg a sima M1-en van, így ilyen dolgokra azért figyelj.

    Rájöttem a KAON ki/be kapcsolási anomáliára is. A kikapcsolás is eltart nála darabig (bekapcsoláshoz közeli ideig kb.), amíg ugye nyomoghatja az ember a gombokat, úgysem reagál. Szóval mikor elalszik az összes LED, akkor kapcsolt ki és ilyenkor már újra veszi a bekapcsolásra utasító gombot.

    A 3 óra tétlenség esetén beugró automatikus kikapcsolás figyelmeztetés 5 sec-es várakozási idejét lehet növelni? Nem futottam bele hozzá tartozó állítási lehetőségbe :(

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák