Hirdetés

Aktív témák

  • kano

    nagyúr

    válasz sszever #3083 üzenetére

    Na azért speciell igaza van a kollégának a jogi útra tereléssel. És egyáltalán nem csinált magából hülyét. Ez egy szolgáltató aminek én megvásárolom a szolgáltatását minden vonzatával együtt. Ebből fakadóan jogom van felvételt készíteni a megvásárolt tvadásról amit a szolgáltató nem korlátozhat. Így jogos a felháborodása a kollégának.
    Egyébként meg a szolgáltatás igénybevétele előtt sehol sem tájékoztatnak arról, hogy a műsorról felvételt nem készíthetek. Úgyhogy ha perre kerülne a sor akkor a Digi bebukná a dolgot. Ez egy beltéri-szoftver hiba szerintem amit majd javítani fognak. Addig is az RCA kimenet a megoldás.
    JA és megpróbálná valaki videóval is ezt a technikát? Mert ugye csak DVD felvevővel lett kipróbálva(bár gondolom akkor videóval is menni fog talán).

    [Szerkesztve]

    „Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Aktív témák