Hirdetés

Aktív témák

  • mogyesz

    aktív tag

    válasz denespapa #3154 üzenetére

    Sziasztok!

    Előre leszögezem, nem akarok megbántani senkit, de:

    - szoftvert szeretne valaki frissíteni, és fogalma sincs, mit miért, hogyan...
    - ezzel még nem is lenne baj, de Mi - digitv.ibsoft.hu csapata - készítettünk egy képekkel illusztrált, step by step (lépésről lépésre) leírást. Ezt - már aki akarja -, mindenki metgalálhatja.
    - ha nem boldogul - mert volt már erre is példa, nem feltétlenül a felhasználó hibájából -, van egy külön erről szóló topic is a fórumunkban.

    És itt érkeztem el a lényeghez: a Digi valószínüleg ezért nem tette még bele a menübe a szoftverfrissítést - benne van, csak nem működik -, mert irtózatosan sok embernek fogalma sincs az egész frissítésről, annak menetéről, és buktatóiról.

    Aki ért hozzá, és veszi a fáradtágot, hogy utánnaolvasson, annak sikeresen felkerült előbb az 1.02-es, majd az 1.03-as sw verzió... Főleg úgy, hogy szájbarágósan le van dokumentálva... Csak meg kellene keresni... Csak az a baj, hogy az emberek többsége képtelen arra, hogy utánnanézzen valaminek, és tájékozódjon az adott témáról... Mindent most, de azonnal szeretne...

    Eddig is, és ezután is, aki kérdezett a Digivel kapcsolatban mind itt a Prohardveren, min a digitv.ibsoft.hu-n, mind máshol, az megkapta, megkapja, és meg fogja kapni kérdésére a választ - feltéve, hogy tudjuk a választ! De nincs sok kedve ahhoz az embernek, hogy egy adott probléma megoldását naponta beírja, mert egyesek képtelenek visszaolvasni...

    ''Csak ennyit akartam mondani, kérem, kapcsolja ki...''

Aktív témák