Hirdetés

Aktív témák

  • denespapa

    tag

    válasz pjtr #3212 üzenetére

    Szia pjtr!
    Menjünk szépen sorban:
    ha az alapbeltérit megrendeled még nov. 20 előtt, akkor (2 éves hűségnyilatkozattal) megkapod a (beltéri+tükör+fej+10 m kábe)l=Digibox HITELBE, amit az az első 12 hónap alatt törlesztesz (2.160.- Ft/hó), ameddig NINCS HAVIDÍJ.
    Ugyanezen akció része, hogy a ''tisztán'' Digi-s szerelést elvégzik ingyen. (ha hosszabb kábel kell, vagy külön tartót kell csinálni hozzá - azt kell csupán kifizetni. Ez a jelenlegi akció lényege. A társbeltéri megrendelést nov 20-ig NE tedd, mert úgy rosszabbul járnál.

    Ez mint írtam, az egyszerű alaphelyzet, de a másik tükör (a 95 cm-es) felszerelése egy új helyzetet teremt.
    Ha megbocsátod nekem, akkor nem írnám le a különböző alternatívákat, mert igen hosszu hozzászólás lenne belőle, csupán a számodra az adott cél eléréséhez legkedvezőbb módot írom le:
    1. lépés- megrendelni a Digi alapcsomagot, alapbeltérivel, és az eredeti Digis tükörrel. Ez így - a már leírt külön díjat okozó tételek kivételével - 0 Ft, + és 1 évig 2.160/hó törlesztés, azután 2700 Ft/hó havidíj
    2. lépés- november 20 után megrendelni a társbeltérit, aminek egyszeri szerelési díja 5000 Ft+ÁFA, és utána NINCS havi 500 Ft lízingdíj. Ha megbeszéled a szerelővel, hogy amikor a társbeltéridet hozza - szeretnéd kicseréltetni a tükröt nagyobbra, akkor ezt megúszod összesen 10.000 Ft-ból (társbeltéri szerelési díj+ antenna beállítás)

    A saját tükröd felszerelését azért nem szabad az alapszereléskor csináltatni, mert akkor nem ingyenes az alapszerelés sem, és annak a díja önmagában 10.000 Ft lenne. A társbeltérinél meg épp fordított a helyzet, ha együtt csináltatnád lenne rá 500 Ft-os havidíj!

    Ami a másik kérdésed illeti, én a váci forgalmazót javaslom felhívni, és vele megbeszélni az alapszerelés időpontját stb. amikor pedig ott van a szerelő (alapszerelést elvégezni) megbeszéled vele (a szerelővel) a 2. lépés részleteit. Ez a leggyorsabb, és a pénztárcádnak legjobban ''tetsző'' megoldás...
    :C

    ...mert van ami osztva is szaporodik - a tudás...

Aktív témák