Hirdetés

Aktív témák

  • kano

    nagyúr

    Na fiúk bekötötték! :)) A mai nap délután bekötötték a nagyszülőmnél a Digit. A szerelők pontosak, korrektek voltak és használtak műszert a hold kereséséhez. A beltéri nagyon-nagyon egyszerű (Humax II :C ) és nekem nagyon tetszik. Sikerült frissíteni azonnal és egy haveromnál is. Megvan minden: Thor II, ..... stb. Minden beállítva és minden OK! Az érdekesség, hogy a Jelszint 90% a minőség 88-90% de erre most nagy felhők vannak és esős az idő. A jelszintnek nem 80%-nak kellene lennie?
    Volna egy kérdésem is a szakikhoz.
    Elég lenne nekem egy 90cm-es antenna a 110-es helyett? Igazából ezen az antennán gondolkodom. [link] Nagyon dicsérik a minőségét a cég által gyártott antennáknak. A 2 antenna nyeresége között mindössze 0,5dB van természetesen a 110-es javára. Elgondolkodtató.... Valaki lefordítaná, hogy mit jelent az eleváció a tükröknél?
    Köszönöm!
    U.i.: Nekem tetszik a Digi. Remélem, hogy így is marad. :))

    „Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Aktív témák