Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz xy2003 #38518 üzenetére

    Mivel analóg és digitális csatornákat ad a Digi minden előfizetőnek, ez a rész azért szerepel így, mert akinek régi CRT tv-je van de szeretné nézni a DTV sávon lévő csatornákat is amik nem szerepelnek analógba (több ilyen is van) annak így kell rendelni a szolgáltatást. Kapni fog hozzá beltérit (amennyiben éppen nincs eszköz hiány) a szerződésében a Digitális lesz bejelölve. Ez azért fontos csak, mert ha hibát jelez a szolgáltató felé akkor nem kell fizetnie 2500Ft kiszállási díjat.
    Másik verzió, ha a szerződőnek van korszerű DVB-C tuneres tévéje nem kell beltérit kérnie mehet a koax a tévébe és a kódolatlan DTV csatornákat nézheti. Előnye szebb a kép mint beltérin keresztül, hátránya ha szintén DTV csatorna hibát jelent a szolgáltató felé akkor 2500Ft kiszállási díjat fognak felszámolni.
    (halkan jegyzem meg anyám szerződésében sem a DTV sem az analóg nem lett bejelölve, február 1-től vette át őket más szolgáltatótól a Digi) ezért aztán analóg hibát kell jelenteni annak 0 Ft a kiszállási díja a többit a szerelővel kell megbeszélni.

    Wifis ONT-t szoktak adni vagy ez vágy állom?:)
    tudtommal már csak olyat adnak.

    Az ont-ból kijövő koaxot (késöbb)le oszthatom több tv-hez?
    igen annyira amennyit a jelerősség elbír 2-5db tv.

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák