Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lifilif

    csendes újonc

    válasz Kernel #16597 üzenetére

    Válasz mindenkinek: értem, hogy aki vágja az elektronikát, az meg tudja oldani a problémát, de sajnos az átlagember nem ért hozzá, és nincs ideje beleásni magát. Nem beszélve arról, hogy ha mondjuk mosógépet veszel, akkor se kell tudnod szerelni, hogy egyáltalán normálisan működjön. A tunerrel már egyszer régen megjártam, ezért kérdeztem meg az új vásárlásakor, hogy nem lesz-e probléma az említett zaj. Megnyugtattak, aztán amikor mégis gond lett, mindenki széttárta a kezét. Most ettől ők még lehet, hogy értenek az elektronikához, de ez engem nem tesz boldoggá, mivel a problémát nem tudták megoldani. Amikor a földhurok valahogy szóba került, ugyanez történt. Vegyek leválasztót, megoldja. Nem oldotta meg, mindenki széttárta a kezét.

    Ettől még elhiszem, hogy ti meg tudnátok oldani a problémát, de a gyakorlatban ez nem igazán járható út, lássuk be. Vagy ti elmennétek minden vadidegenhez, aki tanácsot kér tőletek, megfogadja, és utána problémája van? Ugye, hogy nem? Távolról segíteni lehet, de ezzel meg az a gond, hogy gyakran megfeneklik a dolog, és egy ponton nem jutnak tovább, mint ahogy ez velem is történt.

    De tényleg nem akarom, hogy elfajuljon a vita. Nem akarok hálátlan s**gfejnek se tűnni, értékelem a segítséget, csak arra próbáltam utalni, hogy egy tuner nem biztos, hogy mindenkinél megfelelően működni fog, és emiatt nem biztos, hogy annyira könnyen kéne ajánlani.

Új hozzászólás Aktív témák