Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    válasz azbest #17867 üzenetére

    Köszi a válaszokat!

    Igen, én is hasonlóra jutottam, csak azért kikértem szakavatottabbak véleményét is.
    Azért is gondoltam, hogy lehet valami ilyesmi megoldás, mert a neten rákeresve adott ki azért találatot a PCI to PCIe témában, pl. ezt is: [PCI-TO-PCIe-Bridge-Card]

    Nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem lehetséges egy fejlettlenebb technológiájú, kisebb átviteli sebességű PCI slotból fullos PCIe sottot upgradelni, nem is erre gondoltam. Én inkább a régebbi, első generációs PCe csatolójú VGA kártyákat gondoltam hátha bele lehet tenni valahogy, amiknek még olyan óriási sávszélesség azért nem kell. Természetesen nem mostani csúcs kártyákra gondoltam, de még csak 5-6 évesekre sem, inkább a 10-12 évesekre.

    Amúgy eszemben sincs a géppel semmi újabb generációs 3D-s játékkal játszani, ahhoz megvan a szükséges vas. Ezt a kis PC-t inkább csak amolyan retro kis masinának akarnám megcsinálni. Mondjuk ha egy Quake 2 elfutna rajta nem softveres módban, az már frankó lenne. Ahhoz meg azért nem kell egy atomerőmű. Én annó játszottam Quake 2-vel Pentium 166MMX-es gépen. 256 Mbyte SD-RAM-al, meg egy 3dfx Voodoo Banshee kártyával. Azért ez a gép ahhoz képest klasszisokkal jobb, csak az integrált video része a gyengus, ezen szeretnék kicsit javítani.

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák