Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolor

    csendes tag

    válasz garga01 #19424 üzenetére

    Ki kell, hogy ábrándítsalak, de nem a Technisat hívta vissza a terméket. A JACOB Elektronik GmbH-tól vásároltam, nekik küldtem vissza RMA-val.

    Sajnos a Technisat support elég gyenge.

    Bejelentettem, hogy ha hálózaton keresztül NAS-ra veszek fel egy műsort, akkor időnként, bizonyos csatornáknál csak feketeséget vesz fel. Kipróbáltatták velem, hogy USB merevlemez esetén is fennáll-e a probléma és mivel ezzel működik, azt mondják, hogy a készülék jó, biztos a hálózattal van gond. Innentől kezdve nem foglalkoztak ezzel a hibával pedig ez alap funkció, működnie kellene... Elég kiábrándító volt.

    Később egy olyan ritka hibával találkoztam, hogy időnként magától újraindult a készülék felvétel közben. Erre mondták azt, hogy ilyen hibajelenséggel még nem találkoztak, ezért küldjem vissza a terméket a cégnek, ahol vettem. Így jutottam el odáig, hogy vissza tudtam küldeni a készüléket RMA-val.

    Rengeteg apró, bosszantó hibával rendelkezik, ennek ellenére mégis hihetetlenül hiányzik, most hogy nincs már itt. Most egy Samsung tévére kötött USB merevlemezre rögzítem a műsorokat, de iszonyúan rossz a kezelőfelülete Technisat műsor és sorozat felvétel beállítási lehetőségeihez képest.

    Hibái ellenére mégis ajánlható a készülék.

    Ha ezeket még javítanák, vagy továbbfejlesztenék, akkor meg különösen ajánlott lenne.

Új hozzászólás Aktív témák