Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fer

    őstag

    Sziasztok!

    Használ valaki Inverto Black Ultra Twin fejet Kaon na 9240 hd Digi tv-s boxal? Nálam nem jön be jó néhány adó, mozi+ Digi Life, meg még néhány, másik fejjel tökéletes, de ezzel nem, már vissza is küldtem egyet, de a csere fejjel is ue. a helyzet. Az érintett frekvenciák: 12687.00 (H), 12130.00 (H), 12723.00 (H)
    Az az érdekes, hogy néhány napig jó volt utána már nem jöttek az említett adók. Kipróbáltam amit csak lehet, antennacsere, kábel csere, de semmi, azaz érdekes, hogy a strong beltérivel gond nélkül működik, pl. az u tv a stronggal bejön, a digis beltérivel már nem. Mivel horizontális frekvenciákról van szó, a feszültséget is kimértem terhelésen de nem megy 18v alá. Most egy Triax TTW 006 van fent amivel jó, csak ha már megvettem az Invertot azt szerettem volna használni, de úgy látszik nem fog menni, még mielőtt az antenna beállítással jönne valaki, műszerrel állítottam be.
    Létezhet box és fej között inkompatibilitás? Mer másra már nem tudok gondolni.

    [ Szerkesztve ]

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

Új hozzászólás Aktív témák