Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atesss

    addikt

    Milyen USB-s tunert tudnátok ajánlani, aminek a lehető legjobb a jelerőssége/jelminősége (ha egyáltalán van ebben észrevehetőbb különbség), és a driver / szoftver-támogatása is.
    Egyáltalán milyen chippel szereltek léteznek ?
    Mintha 2 elterjedtebb chipről olvastam volna, hogy íratatok itt.
    Mivel 1-2 ezer forintos különbségnél nem nagyon lehet nagyobb közöttük, így ezen már nem múlik igazából melyiket vegyem - persze csak ha tényleg van is köztük bármi különbség.
    Ha ugyanazzal a chippel van szerelve két tuner, akkor lehet akár a vételben, akár a szoftver-támogatottságban valami különbség ?
    Aztán még a kiegészítők is számíthatnak, mint utolsó szempont, pl. valami használhatóbb távirányító esetleg jól jön ha van hozzá. Vagy egy türhetőbb asztali antenna esetleg.

    Más:
    Meg tudnátok nézni, hogy az álltalatok használt DVB szoftverek WinLIRC kompatibilisek-e.
    Egy Soros portra kötött, bármilyen távirányítóval használható, bárhogyan programozható infra távirányító vevőt használok most, egy Girder nevű programmal.
    De más programmal is működhet elvileg a vevő a Girder helyett, viszont a távirányítani kívánt programok úgy tudom ajánlott ha tudják a WinLIRC-et. Az MPC-HC pl. tudja (Options/Player/Keys-nél látszik is) - bár még nem állítottam be.

Új hozzászólás Aktív témák