Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamy

    senior tag

    Sziasztok!

    Bizonyára elcsépelt már a téma, de napok óta próbálkozok mindennel, átnéztem már a fél internetet, de sajnos hiába.

    Digitális adásból felvett .ts fájlokat szeretnék szerkeszteni, majd menteni valami másba (mkv, avi). Mivel jobbat nem találtam, egyenlőre az AVSVideoEditor használhatónak tűnik, bár érdekes módon nem látja az Ac3 kodeket (holott minden más igen), így kb. az mp3 marad egyedüliként.

    Viszont nekem is meggyűlt a bajom a tv2 és az RTL Klub hangjával. A felvett videót visszajátszva semmivel sincs hangja. Alapból MPC HC-t használok, de az el sem indítja, mivel a képet sem tudja kezelni. WMP-el kép van, de hang ott sem, ha jobb gombbal megnézem a tulajdonságokat, ott sem ír a hanghoz semmit. Egyedül a PowerDVD-vel sikerült normálisan lejátszanom. Igazság szerint ez annyira nem is érdekelne, úgy is szerkesztve lesz, de a szerkesztő programok is a Win kodekjeit használnák, így ők sem tudnak mit kezdeni a HE-AAC hanggal. Próbáltam már mindent, alapból K-Lite kodek pack van fent, de felraktam a többek által javasolt MONOGRAM AAC Decoder-t is, sajnos hiába. A legjobb mondjuk az lenne, ha a VirtualDub (Mod)-ot rá tudnám bírni a ts szerkesztésére, de más is jó lenne, ha használható.

    Tudnátok esetleg valami más, jól használható szerkesztőprogit ajánlani, ami saját kodeket használ, vagy esetleg egy olyan kodeket, ami működne. Az OP rendszerem: 64 bites Win 7 (arra is gondolok, hogy esetleg emiatt nem megy a Monogram decodere).

    Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák