Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tenaijo

    tag

    válasz Nandinagy #6510 üzenetére

    Xar a power curve, már a játék elején olyan promok jöttek... Telefossák a klubot magas rating untrade lapokkal, hetente 2*2 gambling sbc jön, amit minimális játékkal ki tudsz rakni, és azért ilyen mennyiségből csak jön egy-két használható, plusz most jók voltak az sbc playerek TOTY alatt, amiket a fodder pumpálás miatt bárki ki tudott tenni. Ha az IQ teszt sbc-ket el tudod engedni, akkor a többiből gyakorlatilag pár hét alatt a nulláról értelmes csapatot lehet építeni tradelés nélkül.
    Már nem tudnak kiadni olyan lapokat, amin a jelenlegi kártyákhoz képest értelmes statok vannak (tudom, ez nem mindig számít), főleg a fejlődőseknél, ahol arra is figyelni kell, hogy hagyjanak teret az upgrade-nek. Az én klubomban is talán a TOTY Zola cserés, de már pár promóval ezelőtt összejött az endgame team..

    Árakról meg csak annyit, hogy durva szakadék van a top meta, és a többi játékos nyithatósága között. 91-es gold lapok közül KDB-t, Haalandot kb. 70x kinyitottam, miközben ott van még egy Putellas, meg egy teki is mellettük.. :))

Új hozzászólás Aktív témák