Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tenaijo

    tag

    válasz Nandinagy #6514 üzenetére

    Arsenalosként nekem az a legfájóbb, hogy Odegaard sbc lapjára hiába vannak jó statok írva, siralmas ingame.. Szomorú, hogy csak Martinelli, LB Havertz, meg most az új Saliba használható a csapatból.

    "Minek akarna bárki egy +1 stattal jobb griezmannt? Hát ugyanazt tudja az ember minden lapja." - A playstyle+ váltás, meg a nerfek miatt nem igazán.
    Muszáj népszerű játékosokat (tehát gyakorlatilag évről-évre ugyanazokat) rakni a promokba, mert ha Lacika a 4A-ból Céerhét helyett egy Neal Maupayt lát, akkor nem fogja kikönyörögni a 100 euronyi fifapontot aputól.

    Az EVO jó ötlet volt szerintem, de bebizonyosodott, hogy csak azért rakta be az EA, hogy még egy plusz dologra tudjon pénzt költeni az ember. A top meta kártyák szintjét sose fogja elérni egy EVO lap, ami meg kicsit is jobb kategória, azt a leakek miatt már az EVO bekerülése előtt kiürítik a piacról, plusz 4D sakkozni kell, hogy mit, mikor, mibe rakj bele, hogy majd a végén legyen egy értelmes játékosod 80 letolt game után. Plusz ha kiszámolod, hogy mennyit költesz az evora, olcsóbban tudsz hasonló kaliberű tradelhető játékost venni piacról (1-2 ritka kivételtől eltekintve).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák