Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laci4

    senior tag

    válasz M_o_g_y_i #11638 üzenetére

    Erre a kettőre én is kivi vagyok.. (SMALL SUN ZY-T08, T13)
    Mind a kettő a "kívánság listán"... :B

    Anno írtam, hogy filózok lámpákon, lehet még rémlik.
    50x, C8, és a fentiek..

    Suttyomba gyors rendeltem egy C8-ast fasttechről.
    Ez lesz az első "komolyabb" lámpám.. már izgatottan várom.(pláne, hogy első külföldi rendelésem. De nagyon gyorsak voltak eddig.. másnap már láttam lefényképezve a csomagot :B :C csecsemőnek minden vicc új :B )
    Mondjuk utólag elgondolkodtam, hogy lehet neutralt kellett volna... :U
    Annak ehhez képest nem tűnik gyengébbnek a fényereje(attól hogy neutral)?

    Valószínűleg kell majd valami normális akksit is néznem még, meg egy töltőt.

    Töltőnek én is a Nitecore I2-őt néztem ki, tetszett, hogy tud NiCd, NiMh akkut is, de mint láttam, d4d írta,hogy nem igazán jó ezen akkuk töltésére.. (bár utólag belegondolva nem is nagyon van már ilyen akkum ami jó még, és még használom is.. max fejlámpába ritkán...)

    Ezek után még nem tudom mi lesz, vagy az ajánlott XTAR - WP2 (bár jelenleg nem igazán találok) vagy valami egyszerűbb olcsóbb modell. (pl. XTAR MP1S)
    Bár lehet jobb lenne eleve egy kétcsatornás töltő, mert sajnos van egy olyan érzésem, hogy nem fogok tudni megállni ennél az 1 C8-as lámpánál... :B
    A kívánságlistám tele lámpákkal :D (egy 50x.-es model még szinte biztos bejátszik.. barátosnőmnek lehet jó lesz bringa lámpának... :K )

    No meg valószínűleg kellene valami jó akksi is, mondjuk Panasonic NCR18650 (bár kicsit sokallok ennyit két akkuért lehet inkább ez lesz), mert van egy olyan érzésem, hogy a bontott notiakku cellái ha megkapják a majd 3A terhelést, összefossák magukat :DDD

    Most a police 50 W csak 0,6A körül simogatja.
    Ha döglődik az akku,mert nem kicsit régi, akkor nagy terheléstől ugye nem robban, csak max. lehal pár perc után? Notiban is az volt a baj, hogy 5-6 perc után vinnyogott, hogy gondok lesznek.
    Igaz, biztos volt terhelés neki, mert egy. huh. most nézem, úgy 8 éve összerakott Gericom notiban volt..még asztali! celeron proci van benne.. mai napig működik..
    Nem tudom mennyire merűlhettek le az akkuk.. sajna nem mértem rájuk, egy jó darabig nem voltak használva, ki is vettem a notiból, jobb lett általa a hűtés, aztán mikor gondoltam kipróbálom mit bír még, aztán ha nem az igazi szétbontom, a notival töltöttem fel..

    Kicsit parázok tőle, mi lesz ha nagyobb terhelést kapnak.. 2 bontott cellát használok napi szinten a fent említett policban, azzal eddig nincs baj... :U

    Amúgy d4d képei láttán nekem is az jutott eszembe, hogy vajon mit szólnak a szomszédok. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák