Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csucsotke

    aktív tag

    Megjött a Nitecore i2 töltőm az ebay-ről. 2014-es modell. Fogja a mágnes mint az atom:) Mindent fog, sínt érintkezőket, csak a műanyagot nem. :)) Szét nem szedtem, mert mindkét 18650-s akkumat pont 4,20-ig töltötte, aztán lekapcsolt(ki is hűlt), a ceruzaakkuimat meg pont 1,46-ig töltötte. Úgyhogy ha hamisítvány is de kielégítő:)
    A Convoy S2(1400mA) is megjött. A Fasttechről dec.19-én rendeltem, és január 12-én kaptam meg. Nevével ellentétben nem éppen fast, de még belefér. Már értem miért dicsérik ennyire itt a fórumon. Tényleg egy nagyon jó minőségű lámpa, erősek a rugói , rézkarikák tartják(nem műanyagok). Gyorsan melegszik, tehát jó a hővezetése. Hosszabb használatnál a max. fokozaton sem lesz forró, kézmelegnek mondható, pont így képzeltem. Jó erős lámpa egyébként.

    Nem írják rá valahova, hogy milyen színhőmérséklű a fénye? T5-5C-t rendeltem, hogy neutrális fénye legyen, de elég sárgás. Legközelebb egy-két fokozattal hidegebbet rendelnék, mert nem ez a zsánerem éppenséggel, bár azt se mondhatnám hogy zavar. Olyan régi villanykörte színű, mint egy régi ház padlásán.
    Arra gondolok, hogy nem biztos hogy azt kaptam, amit rendeltem. Van rá írva bent a lámpában az érintkezőnél, hogy 101-AK-A1, ez jelenthet valamit esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák