Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hpsafl

    tag

    válasz cekkk #23199 üzenetére

    most már tényleg összekavarodtam :D

    Az M23 ha megnyomod, akkor az előre (fejcsavargatással) beállított fényerőt hozza, de ha gyorsan kétszer nyomod meg egymás után akkor a max fényerőt hozza, és ha gyorsan 3-szor nyomod meg, akkor a stroboszkópot. Ha pl nyomod a kapcsolót 10mp-ig, majd gyorsan elengeded, és újra be, akkor is a memorizált módba lép, tehát bármelyik módban lehettél, a lámpa a memorizált módot fogja hozni(amire szintén beállítható a max fényerő)

    Az L2 esetén is van módmemória, de máshogy működik. Itt az előzőleg használt módot jelzi meg. Ha azt kikapcsolod, majd gyorsan vissza, akkor jön a következő mód. Ha csak gyors, és rövid max 30mp-es használat van, akkor lehet érdemes kidobni a drivert, meg a gyári lLED-et, és tenni bele egy XP-L HI-t réz Noctigon/Sinkpad csillagon, a drivert meg egy egyszrű nyáklappal pótolni, aminek a közepén van egy 3mm-es furat, itt átjön a + vezeték, és a rugó akku felőli végéhez van forrasztva. Természetesen a másik rugó is áthidalva réz vezetékkel. Ez 160kcd-t, azaz 800m-t tud.
    De ha már így építünk, akkor miért nem egy dedómolt XP-G2 egy UF 1504-ben a pillhez forrasztva, a drivert ugyan így nyáklappal pótolva, és ahhoz még lengőkapcsoló is van. Ez pedig 424kcd-t, azaz 1302-m-t tud, de jóval szűkebb nyalábbal.
    Ha kell az építést megoldom, de a többit privátban beszéljük meg.

    Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com

Új hozzászólás Aktív témák