Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Victorio

    aktív tag

    Nekem is megjött a hirtelen felindulásból vett Zanflare F1.

    A csomagolás prémium. Fényes karton doboz, kivehető, szivacs betéttel ellátott polc, alatta rekeszek a tartozékoknak.

    A neoprén tok jól néz ki, de használhatatlan. A cipzár mindkét oldalt véget ér egy centivel hamarabb mint kéne, ezért nehézkes a ki-be rakás.

    A csuklópánt a jobbik minőségű.

    Az övklipsz ránézésre rendben, de nem tettem rá, ajándék lesz a lámpa - nem akarom összekaristolni.

    A tartalék o-gyűrűk minősége pocsék. Szemmel is látható elvékonyodások, fityegő öntési maradvány. Szerencse is kell, hogy egy ilyennel tényleg vízmentesen tömítsen.

    A lámpa eloxálása szép, érdekes rajta a csavaros recézés, egyedivé teszi - nekem tetszik.

    A végén a főkapcsoló fura. Nehéz szavakba önteni az érzést, valahogy nem komfortos kapcsolni. Nyúlós az érzés, kicsit határozatlan a kapcsolási pont, rossz a visszajelzés. Az oldalsó gomb jobb, pattogósabb. Nekem a gumiharangos megoldások szimpatikusabbak.

    Csak a végét lehet szétcsavarni az akku berakáshoz, a többi része ragasztott. Első szétcsavaráskor száraz és reszelős volt. Tényleg lötyög, nem érződik precíznek a menet. Kapott kis szilikonzsírt, sokat javított rajta.

    A kapcsolót tartó gyűrű alu - nem sárgaréz. Leküzdöttem a késztetést és nem szedtem végül szét. Az érintkező rugó nikkelezett, kemény. A + végen nem rugó van, hanem kis érintkező bumszli, flat-top akku is jó bele. Megrázva masszívan tartja az akkut, nem éreztem lötyögést.

    Az apró üvegtörő egy vicc, nem látom sok értelmét.

    A töltő csatlakozó gyűrűje jól meg volt húzva, rendesen rá kellett markolni, hogy elsőre le bírjam tekerni. Ez is száraz, reszelős. Kaptak az o-gyűrűk egy leheletnyi zsírt - javult tőle valamelyest. A menetet sajnos nem lehet átkenni, az egyik pozíciójában sem hozzáférhető.

    Az egész lámpa kézbevéve könnyű, jó fogású, kézre esik az oldalgomb. A mérleg Pana akkuval töltve 125g-ot mutatott.

    Meleg színhőmérsékletűt választottam, egész enyhén sárgás a fénye, jó képet ad. Viszont erősen hot-spotos, nagyon elkülönül a középső fényes rész és a korona. A hot-spot egész kicsit fánk szerű - a közepén van egy árnyalatnyit sötétebb folt, de nem zavaró.
    A fokozatok szépen vannak elosztva, jól elkülönülnek.

    Összességében tetszik, de hasonló árban és méretben volt már olyan lámpa a kezemben ami minőségibbnek tűnik. Az oldalgombos kivitel kellemes kezelhetőséget ad. A beépített töltő a porvédő gyűrűvel kiváló feature - kiemeli a tömegből.

    Átlag embernek ennél nem kell jobb lámpa. A szép csomagolás és a kiegészítők tökéletes ajándékká teszik. Viszont nem fogom sajnálni, hogy odaadtam - nem ébresztette fel bennem a birtoklási vágyat.

    Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.

Új hozzászólás Aktív témák