Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • may15

    csendes tag

    válasz benfolds #39351 üzenetére

    Nekem is ma jött meg a TIP CRI,(meg három másik lámpa is) de mondjuk én nem vagyok tőle hasraesve. A műanyag klipsz, az nem rossz ötlet, de szerintem a gomb benyomása ellen pont a legjobb ötlet: akkor sem tudod benyomni ha szeretnéd. Legalábbis az enyémen annyira kapaszkodik, hogy konkrétan le kell küzdeni róla.
    ez biztosan változik majd, hogy ha telik az idő, csak aztán túl ne lazuljon. Az hogy az első generációnál meg tudták csinálni, hogy lockolható legyen, az frankó, csak azt nem értem, hogy itt mért nem lehetett. mivel a sima lámpákat is valaki lockolja, valaki nem, így a lock mindíg opcionáis, és egy plusz funkciót szerintem nem okos dolog kivenni.
    Az én kulcsomon egy Tube van már elég sok éve, meg egy TOOL AAA, nem tudom még, hogy lecserélem-e.
    Igazság szerint a tube a nagyjából négy éve alatt kétszer kapcsolt be véletlenül, és egyszer merült emiatt le, talán ha 30 másodperces a kikapcsolási érték, akkor nagy bajt nem csinál.
    Én már a Toolnál lefutaootam a köröket, hogy xpg led vagy nichia, és arra jöttem rá, hogy a nichia az jobb, a kevesebb lumen ellenére is, legalábbis nekem. szép a fénye, na.
    Ha Zozzv/-t megkéred, szerintem csinál neked képet szívesen mindkét TIP fényéről.

Új hozzászólás Aktív témák