Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    válasz FBLLMAG #40227 üzenetére

    Köszönöm a látogatást és, hogy újabb lámpákkal bővülhet majd a táblázat. És köszönöm életem első Maglite-ját amivel nagyon megleptél. Nem számítottam ajándékra :) .

    Azzal azt hiszem nem árulok el titkot, hogy nem marad gyári túl sokáig. :DDD
    Emi nekem újdonság volt sok AA és AAA elemes lámpa Ledlenser, Nitecore és Maglite-ok valamint egy Zebralight és egyebek.
    Én konklúzióm:
    A gyári adatokat jó közelítéssel tudják, van ami kicsit túl is lépte de mivel drága gyártók ezt el is vártam. A Nitecore lámpáinál az jött amire számítottam. A kis zebra meglepett hogy AA elemből 540 lument tud ami egészen jó.
    A ledlenserek hozták a gyári adatokat és fókuszálás közben a fényerőt jobban tartják mint a zoomos lámpák ahol felét is el lehet bukni a fényerőnek. Ezek meg alig 5-10%-ot estek vissza, DE az áruk miatt sajnos mégsem tértem meg mivel olyan áron egy egész lámpa parkot veszek lítiumos lámpákból Convoy Utorch, Astrolux márkák szintjén.

    Pár kép a kipróbált lámpákról:


    Miután bevittem őket hamar bepárásodtak úgy áthűltek.

    Valamint tényleg meglepő volt tapasztalni, hogy fél óra a hidegben mennyire negatív hatással van a lítium akkukra. akár 25-30%-kal kevesebb fényerőt mértünk egyes lámpáknál teli töltött akkukkal a hideg miatt. Szóval ha kint a hidegbe visszük magunkkal a lámpát érdemes kabát belső zsebben hordani vagy zsebben hogy ne kapjon annyi hideget. Meg persze ha nem egy L6 van nálunk ami nem fér a zsebünkbe.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák