Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz HardSanyeee #41887 üzenetére

    Már léteznek hasonló képességű lámpák, sőt.

    Létezik olyan, ahol van 4 fokozat, és Te döntöd el, hogy azon a fokozaton a 3 hozzárendelhető fényáramszint közül melyiket használja.

    Létezik olyan, ahol van 3 fokozat, 3 fix és 3 programozható teljesítményszinttel.

    És amire várok. 3 kapcsolási lehetőség, 2 - 2 - 2 alszinttel, ahova én állítom be a hozzájuk rendelhető fényáramot. Pl. 0,1 lm; 0,3 lm; 1 lm; 3 lm; 10 lm; 20 lm; 50 lm; 100 lm; 200 lm; 300 lm; 400 lm; 550 lm. (Ezeket most csak hasra csapva írtam, de valami hasonló szintek léteznek.)

    Azonban létezik akár 2200 lm -ig tartó beosztás is. 2 teljes egészében általam választott sorozat és 1 félig programozható memória áll rendelkezésemre. És ráadásul egyéb nyalánkságokat is tartalmaz, minimális méret mellett.

    Már igazán megérkezhetne.

    És létezik olyan is, ahol a PC -den kiválasztod a fényáramokat a fokozatokhoz, a STROBE hogyan villogjon, helyzetjelző milyen színben, hogyan, milyen fényesen villogjon, stb. Elindítod a programozást, a monitoron egy fényes kocka jelenik meg ami villogni fog, a lámpát szembe, mintha arra a kockára világítanál közvetlen közelről, elindítod a programozását, és kész. Kaptál egy új lámpát. :D

    Persze ez utóbinál meghatározhatod, milyen iner gázzal legyen töltve a felye, hogy a nagy hidegben be ne párásodjon, a test titán, kerámia hűtőbordák a fej alatt, ja és milyen drágakövet szeretnél kapcsolónak. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák