Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelna91

    senior tag

    válasz Vertigo18 #44717 üzenetére

    Jelenleg egy gagyi, de sokat látott, és még működő UltraFire-öm van. Ehhez vásároltam be TrustFire 26650 akksikból, ezekhez vennék most egy jobb lámpát. A 26650 egyébként szerintem az idális méret, úgyhogy ezért is maradnék ennél. Az mostani lámpám pontosan az a méret, amit szeretnék, ehhez passzol az R50, de az általatok ajánlott Convoy BD06 és Imalent DN70 is.

    Szintén tetszik a mostanimban, hogy zoomolható, így közelre és távolra is használható. Világos, hogy egy jobb lámpa nem zoomos, de szeretném, hogyha ez az univerzalitás valamilyen szinten megmaradna. Az R50 például egy szórt körben egy erősebb központi csóvát produkál, ami messzebbre elvilágít. Ha jól értem, akkor a Convoy BD06 is ilyen, de az imalent DC70 már nem. Az viszont képes nagy fényerőre (az elején), ami valamennyire kompenzál.

    Szóval ez a dilemmám, egy kompakt, univerzális lámpát szeretnék. A fent nevezett két kínai egyébként tetszik, de nem vagyok benne biztos, hogy az Imalent megéri a Convoyjal szemben, lévén, hogy kb. az Olighttal van egy árban, és tudásban is hasonló.

Új hozzászólás Aktív témák