Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz jozsi252 #4619 üzenetére

    Ne vedd meg.
    1: Az XM-L T6 max 975 Lumen egyrészt, gyári adat szerint. Ennyit csak akkor tud ha 3A-en megy. Ez a lámpa nem megy annyin. A jobb fajta ultrafire 50xb lámpákban is 2,8A-os a driver, vagy full-os az 1 módos. (tudomásom szerint, de azok sem tudják a max lumen-számot, mert ez gyári adat ideális körülmények között)
    2: A zoom az főként az XR-E ledeknél jó (de lehet hogy XP-G, remélem jól emlészem, most nincs kedvem utánaolvasni, de az biztos hogy nem az XM-L), mert a fény szórási iránya azoknál ideális a lencsés megoldáshoz. Az XM-L nem profitál igazán a zoom-os lencsés megoldásból, mert alapból nagyobb a szórt fénye. Más fórumokon itthon és külföldin is sokan panaszkodtak a linkelt lámpára, mert csalódást okozott.
    3: ...
    4:Saját tapasztalat: amikor lámpázni kezdtem csak és kizárólag zoom-os lámpát akartam. Nem tudtak meggyőzni, hogy az nem fontos. Vettem is minden félét és megoldásút. Sokat tesztelgettem próbálgattam, de amióta T6-os vagy U2-es zoom nélküliket is kipróbáltam már nem érdekeltek a zoom-osak. Csak olyan jól hangzik :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák