Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz gyapo11 #53104 üzenetére

    Nálam a Maglite ledes, apróbb termékei, már 2011 óta megvannak.

    XL200 > giroszkópos, FULL vezérlésű (csuklóból vezérelhető + kattintások). A találkozón is bemutatta, hogy a fényereje, a mai napig elégséges (közel 5000 cd) lehet, miközben fényáramot (172 lm) alig használ. Ebből kifolyólag az energia igénye is csekély. Rendes holdfényre (1 lm) is képes. Megáll a talpán is, és nagyon kényelmes az elektromos kapcsolója. A mindennapokban a mai napig megállja a helyét. WestBam -nak is tetszett, amit élőben produkált.

    MINI 2AAA > nagyon vékonyka, gyertyaként használható, faék egyszerű az egész lámpa. Örök darab, nincs kapcsolója, nincs mi tönkre menjen rajta. A VIC tokjában a bicska mellett elfér. Végső megoldás, mikor már minden lemerült, tönkrement, használhatatlanná vált, 2500+ cd fényerővel.

    SOLITAIRE > Erről már WestBam is írt. Nálam a Leatherman tokjában kapott helyet.

    Led Lenser M sorozatára 2012 -ban tettem szert.

    LL M7 > szinte elpusztíthatatlan, 4AAA -s zsebrakéta, 400 lm BOOST fényárammal. A 20000 cd fényerő sem okozott neki problémát.

    LL M5 > Ebbe sikerült belerúgnom, és vagy 20 m -en csúszott az aszfalton. Ez azonban nem látszik rajta. Fénye, annak ellenére, hogy 1AA -s, az esti sétára elégséges, alacsonyabb fokozata fényesebb mint az új LL P5R2 alacsonyabb fokozata, ráadásul, apróbb méretben. És azért ezen is mértünk 4000+ cd fényerőt.

    Miért is hagynám a fiók mélyén feküdni ezeket. :U

Új hozzászólás Aktív témák